Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Estonia

A A A
Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova:
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.
 

Noutăţile Ambasadei

27/05/2024 | Noutăți

Festivalul de film moldovenesc în Estonia

În perioada 22-24 mai, pentru prima data în ultimii 30 de ani a avut loc un festival de film moldovenesc în Estonia în cadrul căruia au fost proiectate trei pelicule artistice produse recent în Republica Moldova.

În cadrul festivalului, care s-a desfășurat în...Read more

21/05/2024 | Noutăți

Anunț!

Dragi prieteni,

Suntem foarte bucuroși să vă invităm la festivalul de film moldovenesc care va avea loc în perioada 22-24 mai 2024 la Tallinn, în cinematograful Kino Artis/Solaris , în cadrul căruia vor fi proiectate trei filme produse recent în Moldova și anume:

Miercuri , 22 mai, ora 19:...Read more
22/04/2024 | Noutăți

Anunț

Stimați reprezentanți ai diasporei,

Cu o deosebită plăcere dorim să vă adresăm invitația, din partea unei tinere entuziaste, Alina Beșleaga, recent stabilită în Estonia, de a participa la o primă întâlnire în cadrul programului dedicat tinerilor din diasporă, care va avea loc în incinta Ambasadei Moldovei...Read more

01/04/2024 | Noutăți

Vizita de studiu în Estonia a unui grup de jurnaliști moldoveni

Am fost bucuroși să găzduim în incinta misiunii noastre un grup numeros de jurnaliști moldoveni, reprezentanți ai unor canale de televiziune, radio și presei scrise, aflați în această săptămână într-o vizită de studiu în Estonia cu scopul de a studia experiența acestei țări în procesul de aderare la Uniunea Europeană. În cadrul vizitei jurnaliștii...Read more

Subscribe to Noutăţile Ambasadei

Noutăţile MAEIE

28/05/24 | Comunicate de presa

28 mai 2024, Vilnius – În cadrul vizitei la Vilnius, ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu președinta Seimas-ului Lituaniei, Viktorija Čmilytė-Nielsen.

28/05/24 | Comunicate de presa

28 mai 2024, Chișinău – Secretarul de stat Sergiu Mihov a avut o întrevedere cu  Președintele Comitetului de Stat pentru Diasporă al Republicii Azerbaidjan, Fuad Muradov.

28/05/24 | Comunicate de presa

28 mai 2024, Vilnius – Vicepremierul Mihai Popșoi, împreună cu ministrul afacerilor externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, au semnat Acordurile interguvernamentale privind schimbul și protecția reciprocă a informațiilor clasificate și cooperarea tehnică și financiară.

27/05/24 | Comunicate de presa
27 mai 2024, Chișinău - MAE a găzduit un club de presă cu participarea vicepremierului Mihai Popșoi. Evenimentul a fost un prilej important pentru a discuta subiecte actuale de politică externă a Republicii Moldova și pentru a oferi o retrospectivă a vizitelor oficiale efectuate în ultimele luni. 
27/05/24 | Comunicate de presa

27 mai 2024, Chișinău – Secretarul de stat Carolina Perebinos a avut o întrevedere cu delegația oficială comună a Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Apărării din Regatul Danemarcei.