Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Estonia

A A A
Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova:
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.
 

Programul de lucru şi informaţii de contact

Secţia consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Estonia prestează servicii consulare în zilele de marți și miercuri (între orele 09:00-12:00, 14:00-17:00), cu excepția zilelor de sărbători oficiale ale Republicii Moldova. Serviciile consulare sunt prestate în baza unei programării prealabile în E-Programări, la adresa electronică  tallinn@mfa.gov.md  și/sau la numărul de telefon: + 372 6420203.

10117 Tallinn, Narva mnt 7, scara 3, et.5, off. 546-547

Nr. de telefon pentru consultații servicii consulare
+372 6420203
Pentru informații, cetățenii pot apela telefonic în zilele de luni-vineri, în intervalul orelor: 09.00-17.30. Totodată, se recomandă consultarea rubricii corespunzătoare serviciului consulat ce urmează a fi solicitat.
Telefon de urgență 
+372 58583844
La numărul de telefon de urgență se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.
Telefon Secretariat
Adresa e-mail pentru consultații consulare
tallinn@mfa.gov.md
În cazul în care aveți neclarități sau necesitați consultație pe orice problemă de ordin consular, recomandăm să scrieți e-mail, la care veți primi răspuns în termen cât de urgent posibil.